Krémméz
1600Ft – 2700Ft
A krémméz lágyan selymes, apró szerkezetű kristályokból áll, könnyen kenhető szobahőmérsékleten és magas íz élményeket, élvezeti értéket ad
A krémméz egy több szempontból is praktikus méz. Készítése során a méz azon tulajdonságát használjuk ki, amely sokak számára bosszúságot okoz. A kristályosodást. A mézek kristályosodása egyáltalán nem azért történik, mert rossz minőségű, hamis mézet vásároltunk, hanem mert természetes folyamatok mennek végbe a a mézben.
Krémmézünk két alapvető és elengedhetetlen összetevője a repceméz és a virágméz. A magas szőlőcukor tartalmú repceméz és virágméz kristályait összekeverve és kristályosodását ellenőrizve egy krémes, margarinra hajazó állagú mézet kapunk. A krémméz lágyan selymes, apró szerkezetű kristályokból áll, könnyen kenhető szobahőmérsékleten és magas íz élményeket, élvezeti értéket ad. Amellett, hogy könnyen fogyasztható, kezelhető és nem kristályosodik tovább, ötvözi a repceméz és vegyes virágméz jótékony hatásait.mézben. A magasabb szőlőcukor tartalmú mézek gyorsabban kristályosodnak. Például a repceméz már 1 héten belül szilárd állagú lesz, míg az akácméz magasabb gyümölcscukor tartalmának köszönhetően évekig is megmaradhat folyékonynak.
Különösen ajánljuk azoknak az anyukáknak, apukáknak, akik sok ragadós mézfoltot szeretnének megspórolni asztalon és ruhán egyaránt, ugyanis kenyérre kenve sem csurog le!
.
Ők már kóstolták
Valami eszméletlen! A kásámra a fahéjasat, kávéba csokisat.
Kiváló minőségű mézek! A fahájas mézzel isteni capucinová varárzsolom a reggeli kávém, a gyerek pedig a krémmézet falják!
Zsuzsáék méze függőséget okoz. Ahány íz annyi mindenbe teszünk, mindenkinek megvan a kedvence a családban!