Csokoládés krémméz

1800Ft3000Ft

Az íz élményeket fokozva, magas kakaótartalmú minőségi csokoládéval bolondítjuk meg.

Clear
SKU: N/A Category:

A lágyan selymes, apró szerkezetű kristályokból álló krémméz, könnyen kenhető szobahőmérsékleten és magas ízélményeket, élvezeti értéket ad. Pláne, ha az íz élményeket fokozva, magas kakaótartalmú minőségi csokoládéval bolondítjuk meg. Csokoládés krémmézünk kiváló ízesítője a manapság oly divatos és egészséges müzliknek, kásáknak de akár tejbedarához is kiváló. A krémméz ötvözi a repceméz és vegyes virágméz jótékony hatásait, csokoládéval párosítva különleges ízzel veszi le a lábáról kedvelőit.
E mézünk ötlete az oly sok családban, gyerekek és felnőttek által kedvelt Nutella fogyasztás kapcsán jutott eszünkbe. Ha már a Nutellát szeretjük (ami tagadhatatlan), miért ne fogyasszuk azt természetes alapanyagokból és tartósítószer nélkül, az egészségünkre is tekintettel? Egy próbát mindenkinek megér!

Ők már kóstolták

Valami eszméletlen! A kásámra a fahéjasat, kávéba csokisat.

Kiss Renáta

Kiváló minőségű mézek! A fahájas mézzel isteni capucinová varárzsolom a reggeli kávém, a gyerek pedig a krémmézet falják!

Balogh Zoltán

Zsuzsáék méze függőséget okoz. Ahány íz annyi mindenbe teszünk, mindenkinek megvan a kedvence a családban!

Komáromi Edina

Narancsos-mézes csirke

Narancsos-mézes csirke Ez egy nagyon jó nyári recept lehet, főleg ha egy könnyű salátával tálaljuk. A narancs és a méz nagyon jó kombináció, és így a csirkét is különlegessé teszi, illetve ha a salátát is feldobjuk citrusokkal akkor kellemes frissességet nyerhetünk...

Mézeskalács recept

A legjobb mézeskalács az, ami vékony, puha és édes. Ez a mézeskalács recept egy családi kincs, amit ha egyszer kipróbáltok, minden karácsonykor újra elő fogjátok venni. Nagyon gyorsan megsül, nagyon puha az elején, majd egy kicsit bekeményedik, de azért nem fogtörő,...

A természet antibiotikuma

A természet antibiotikuma A mézre bátran tekinthetünk úgy, mint egy rendkívül erős és kíméletes, természetes antibiotikumra. A méz jótékony hatása azonban nem csupán belsőleg történő fogyasztása által tud érvényesülni, hanem külsőleg alkalmazva is. Nem csoda tehát,...

Csípjük a méheket

Csípjük a méheket Sokan nem szeretik őket, tartanak tőlük, allergiások rájuk. Nem tudják, hogy ezek a parányi rovarok mennyire hasznosak a mindennapi életünkben, a mezőgazdaságban és a természetben is. Méhek porozzák be növényeink, gyümölcseink, zöldségeink nagy...

Méz vagy cukor?

Méz vagy cukor? A méz sokáig az elsőszámú – sőt, egyetlen – édesítő volt, amit az emberek használtak. Mára a cukor, illetve a mesterségesen előállított édesítőszerek elkezdték kiszorítani, pedig számos jótékony hatása miatt érdemes lenne kitartani mellette. Sokan...

Méhészet: avagy a „mesterséges” méztermelés

Méhészet: avagy a „mesterséges” méztermelés Nem véletlen az idézőjel a címben: a méhészetekben a mézet ugyanúgy a méhek állítják elő, mint a természetben. Csupán arról van szó, hogy a méhész befolyásolja a körülményeket, amiknek következtében a méheknek könnyebb...

A méz egészségügyi hatásai – többet tud a nátha enyhítésénél!

A méz egészségügyi hatásai – többet tud a nátha enyhítésénél! Ha valaki náthával küzd, szinte az első tanács, amit hall, hogy igyon mézes teát. Sőt, egyen magában mézet, mert jót tesz a torkának, csillapítja az esetleges köhögést. Ennek okán a mézet úgy ismerjük...

Botulizmus – tényleg beteggé tehet a méz?

Botulizmus – tényleg beteggé tehet a méz? Hallottál már a botulizmus nevű betegségről? Aki igen, általában az is csak annyit tud róla, hogy a méz fogyasztásával függ össze. Sajnos emiatt sokan félnek a méztől, pedig nem kellene. Ez a betegség nagyon ritka, emellett...

Hogyan készül a méz?

Hogyan készül a méz? Azt mindannyian tudjuk, hogy a mézet a méhek készítik. Jóval kevesebben vannak azonban tisztában azzal, hogyan is zajlik ez a folyamat pontosan. Mit is csinálnak a méhek? Miből áll egy méh élete? Mennyit kell gyűjtögetniük ahhoz, hogy egy üveg...

5 dolog, amit nem tudtál a mézről

5 dolog, amit nem tudtál a mézről Mézet szinte minden konyhában találhatunk. Sokan szeretik fogyasztani magában, kiválóan lehet vele ízesíteni kávét, teát, valamint számos süteménynek kihagyhatatlan alapanyaga. A széleskörű használat ellenére rengeteg dolog van, amit...